2013. május 17., péntek

Prolológus

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit a You don't understand nevezetű blogomon. Ha tetszik, vagy kedvet kaptatok a további olvasáshoz iratkozzatok fel, vagy kommenteljetek!




Érzések?Azok mik? Pont ezt a kérdést teszi fel Alexis Miller is. Ő úgy gondolja szülei könyörtelensége miatt neki már nincs semmi érzelme sem. Tizenéves kora óta szüleit nem is érdekli él e még. Napjait ivással és a cigarettacsikkek elszívásával tölti a város egyik eldugott helyén. Az iskolából kirúgták verekedés miatt, ezután az ottani "barátnőjével" megszakadt a kapcsolata. Azóta nincs senkije..Van egy társaság akikkel együtt szokott bulizni menni és mondanom sem kell, hogy az összes tagja hormonokkal teli,tapló fiúkból áll kik a nőket semmibe veszik és csak a szexre kellenek nekik. Alexis-nek is bókolnak elég sokat, tapizzák és perverz kérdéseket tesznek fel, de őt ez addig hidegen hagyja, míg számára több doboz cigarettát és Whiskey-t nem adnak.
Már alapból furcsa, de ez az érzések nélküli leány sokszor sír...sír mert utálja az életét. Sok minden olyan dolog van ami miatt úgy gondolná véget kell vetni az életének, de úgy gondolja ezt majd a tömérdek pia megteszi egyszer helyette.
Egy eldugott ház felső emeletének, második szobájában lakik ami akkora mint a szülei fél fürdőszobája. A fekete falon a festékek már elkezdtek lekopni és a lámpa erős pislákolással jelzi, hogy bizony az égőjét már ki kéne cserélni. Mind hidegen hagyja..Egy átbulizott éjszaka után egyedül az ágya érdekli ami, bár egy-két helyen kivan szakadva azért ilyen helyzetekben jó alvóhelyet szolgál.
Ezek a nagyobb gondjai, de például erős önbizalomhiányban szenved. Ezért is szereti, ha a szórakozóhelyeken a pasik részéről érkeznek felé a beszólások amik az alakjára mennek, és arra utaznak hogy a lányt minél hamarabb ágyba vigyék. Viszont ad magára..szereti a feszülős ruhákat, ha szépen kivan sminkelve és ha a kedvenc rózsás illatú tusfürdője érződik rajta.



Remélem picit megfogott titeket ez a kis bevezető és rendszeres olvasók lesztek!

1 megjegyzés:

  1. Most kezdem el olvasni és igazából nem jutok szóhoz!Eddig nagyon-nagyon tetszik,ezért már bele is merülök a többi rész olvasásába!:)
    Puszi:Sári

    VálaszTörlés