2013. augusztus 21., szerda

One Shot

Sziasztok!:) Ez a kis történet már nagyon régóta a fejemben körvonalazódik és remélem, hogy elolvassátok és véleményezitek. Természetesen 1D-s.:)
Ja igen és a csaj (Kylie) a  One Direction 6. tagja.




A nap már lemenőfélben van miközben Kylie Smith egy Görögországi kibérelt háznak, a földszinti nappalijának, fehér kanapéján fekszik és telefonozik. Mivel véget ért a híres banda a One Direction Take me home turnéja itt pihenik ki, csak ők hatan, egy hatalmas házban a fáradalmakat. Senki sem tudja, hogy itt vannak hiszen mindenki azt hiszi, hogy valahol Londonban pihennek.
Kylie immáron újra a twitter ikonra kattint és csekkolja, hogy történt-e valami a nagyvilágban. De hát mi is történhetett volna két perc alatt? Semmi.
Sóhajtva ült kicsit feljebb mivel az egész napos heverészéstől a végtagjai kíméletlenül elzsibbadtak. A fiúk nevetését és beszélgetésüknek apró hangfoszlányait hallotta és figyelemmel kísérte, de nem ment ki hozzájuk. A szeszélyes, olykor olykor makacs, nagyon szerethető, nagylelkű és aranyos lánynak természetesen megvolt az indoka, hogy miért nem megy oda hozzájuk, de ezt nem meséli el senkinek. Egyedül az ő naplója van tisztában az érzéseivel és csak a kis füzet van ott neki amikor néha éjszakánként elgondolkodik a dolgok miértjén és a végén álomba sírja magát. Egyszerűen minden tönkremenne, ha megtudnák a fiúk.

A tévét bekapcsolva lustán nézi a műsorkínálatokat, de görög csatornákon és pár néhol akadozó angol adókon kívül nincs semmi jó. Számára is furcsa volt, hogy három napja vannak itt, de a fiúk igazándiból nem is törődnek vele. Szerette volna, ha bejönnek és megkérdezik mi a baja, de nem igazán érti miért szeretné ezt hiszen az igazat úgysem mondaná el senkinek.

Eközben a híres banda öt fiútagja a medence mellett ül egy-egy hideg sörrel a kezükben és hangosan nevettek történeteiken.
-Hol van Kylie? -kérdezte Liam két röhögőgörcs között. -Egész nap nem láttam. Sőt szinte az elmúlt három napban csak reggelizni jött ki és semmi -tanakodott és erre a mondatára a fiúk is gondolkodni kezdtek.
-Biztosan piros betűs napokat él át -mondta Louis a banda viccmestere, és egyben leghangosabb tagja.
-Nem hiszem. Megyek megnézem -állt fel sóhajtva az ír szépfiú és elindult a hatalmas üvegablakhoz aminek rejtett titka az, hogyha eltoljuk akkor ajtóként is funkcionál.
-Hé. Mi a baj? -ült le Niall Kylie mellé miközben az utolsó cseppeket is kiitta a sörösüvegéből. Smith kisasszony rá sem hederítve n nézelődött az interneten pár Görögországi nevezetesség után amiket netalántán az elkövetkezendő öt napban megnézhetne egy útikönyv és egy térkép segítségével.
Mivel Niall-nek kellőképpen feltűnt, hogy a 1D egyetlen női tagja nem figyel rá, egy óvatlan pillanatban kapta ki a lány kezei közül a telefont. Pár pillanatig Kylie a telefonja hűlt helyét nézte, majd egy gyors mozdulattal fordult a szöszi irányába.
-Igen? -tette fel kérdését. A mindig mosolygós, kissé beszédes lánykára egyáltalán nem volt jellemző, hogy ilyen hangnemben beszéljen bármelyik bandatársával, ráadásul egy közös nyaralást sem hagyna ki.
-Mi a baj?
-Semmi -válaszolta és visszaszerezte telefonját.
-Kylie..-sóhajtott Niall. -Kylie -mondta még egyszer, mivel a lány nem reagált. Óvatosan ragadta meg mindkét kezét megakadályozva ezzel, hogy a készülékét tovább nyomkodja, valamint így a figyelem is rá összpontosult.
-Mond el, hogy mi a baj. Hátha segítek -mondta a fiú, de a lány megvonta a vállát ezzel jelezve, hogy nincs semmi. Mekkorát hazudik! -Ismerlek már három és fél éve és tudom, hogy mikor van valami problémád és mikor nem. Szóval mond el kérlek.
-Ezen nem tudsz segíteni -mondta komoly arccal Kylie és kiszabadítva magát kiszaladt a bejárati ajtón. Niall utána ment, de kicsit későn ért oda. Az említett személy addigra már a falnak háttal állva, lehajtott fejjel sírt. Éppen a könnyeit törölgette és szipogott. Niall még nagyon kevésszer látta őt ilyen állapotban. Amikor az X-faktorban kiestek, a hat tagú társaságból az öt fiú sírt órákon keresztül. Kylie erős volt. Ő nem sírt.
-Hé..mi a baj? -kérdezte aggódva a fiú miközben megfogta a lány állát és kényszerítette, hogy a szemébe nézzen. Mindig tudta mikor hazudik Kylie így tisztában volt vele elmondja-e az igazat vagy nem.
-Nem mondhatom el. Az tökre tenne mindent. Nem vagyok képes rá -szipogta a leányzó miközben újra elindult az út felé, hogy bánatát valahol kicsit messzebb heverje ki. Újra és újra.
Niall viszont most résen volt így elkapta Kylie kezét és maga felé fordította.
-Mond el -kérte.
-De akkor nem mondhatod el senkinek. Azt hiszem ez tönkre teheti a bandát -sírt, majd beletúrt a hajába és egy lélegzetvételnyi idő alatt szedte össze magát. -Szeretem őt. Szeretem őt Niall. Immáron több mint egy éve bele vagyok esve. Egy éve már nincs senki, mert én csak rá várok. Nekem ő kell. A férfiak állandóan jönnek mindenféle ajánlatokkal, dicsérgetnek, de ezek engem hidegen hagynak. Szeretem őt. Nagyon -sírta Kylie miközben újabb könnycseppek csordultak le az arcán ezzel minden érzelmet elárulva. Niall döbbenten állt és gondolkodott. Rájött, hogy valószínűleg az egyik bandatag tetszik a lánynak ennyire, de nem jött rá kiről is áradozik így.
-Kiről beszélsz? -értetlenkedett.
-Zayn-ről -mondta miközben szája elé kapta a kezét és sírni kezdett. Immáron a térdei is felmondták a szolgálatot így hamar Horan kezében találhatta magát. -Nagyon szeretem őt -zokogott. -És fáj, mert nem lehet az enyém.
-Shh -csitította Niall, Kylie-t miközben haját simogatta nyugtatásképpen. Pár perc múlva mikor már a lány lenyugodott a fiú kicsit eltolta magától, hogy a szemébe nézhessen.
-Hogy sikerült ezt ennyi ideig titkolnod? -hiszen össze voltak zárva egy turnébuszba nyolc hónapig. Látta minden nap egy szál boxerben ahogyan aludni ment, és hallotta ahogyan a reggeli rekedtes hangján beszél hozzá. Kylie Smith-ből remek színésznő lenne az egyszer biztos!
-Nehezen.





-Na mi van Kylie-val? -kérdezte Harry amikor az imént mindenbe beavatott személy visszatért a medence mellé.
-Semmi. Csak most nyűgös. Kiakarja pihenni a nyolc hónap fáradalmait. Elment aludni. Zayn szerintem örülne neked, ha esetleg felmennél hozzá beszélgetni.
A hősszerelmes fiúnk Zayn Malik beletúrt mindig tökéletesen álló hajába és Niall-ra nézett.
-Nem igazán tudom, ha most fáradt akkor inkább aludjon. Nem érez irántam semmit. Egyszerűen belefáradtam abba, hogy három és fél éve várok rá.
Hohohó! Igen, Zayn immáron három és fél éve, az első találkozásuk óta hihetetlen módon tetszik neki Kylie Smith. Két kapcsolatnak nem mondható, több hónapos afférja is volt, de Zayn hamar véget vetett mindkettőnek. Nem tudta nem azt a bizonyos lányt látni a két afférjában.
A két érzelem között az a különbség, hogy Zayn érzéseit a többi fiú mindvégig tudta. A férfiak alapból látják a másikon az ilyeneket, úgyhogy nem igazán tudta titkolni előttük. Az ő részéről rendesek voltak, hiszen nem szóltak semmit, senkinek. Zayn Malik megvan győződve arról, hogy Smith egy sokkal vonzóbb pasira vágyik mint ő. Bár tudná, hogy a másik fél mit gondol erről!
Egyébként jobban belegondolva Niall Horan egy bűntárs lenne? Hiszen a pár perccel ezelőtt zokogó leányzónak semmit sem szólt. Főleg azt nem mondta el, hogy Zayn él-hal érte.
Egyébként a fiú gondolatait nem más ékesítette ezekben a pillanatokban mint a mi kis Kylie-nk. Az alakja, a kisugárzása, az arca, a szeme, a szája...és..a hatalmas szíve! 
Sóhajtott mikor rájött, hogy valószínűleg sosem lesz az övé. Hát nem minden tündérmese ér jól véget, nem igaz?!


Kylie eközben az ő pihe-puha hatalmas ágyában fekszik-legalábbis egy hétre az övé-, és fejét belemélyeszti a tollakkal megtömött, méregdrága párnába. Gondolkodni próbál, vagy esetleg azon gondolkodik, volna-e rá mód, hogy érzéseit valahogy törölje. A forró időjárás ami a szobába is beférkőzött nem hagyta szegény lányt egy értelmes mondatig sem békén hagyni.






***


Helyszínünk egy New York-i házacska amit nemrég vásárolt a Jonas Brothers és egy kis házavató bulival avatja fel e kis csekély hajlékot. Barátok, ismerősök minden mennyiségben jönnek miközben a három fiú kezében ajándékokat nyomnak. Nem hiányozhat innen a hat ember akik imádnak bulizni.
Még a szállodában végigmérte Zayn, Kylie-t aki egy testhez simuló, fekete ruhában fogja végigünnepelni a ma estét. A fiú lélegzete természetesen elállt amikor megpillantotta a lányt. Nem tudta nem őt bámulni.



/zene KÖTELEZŐ!/


Miközben az öt fiú együtt öntötte magába az alkoholt, Kylie egy lánytársaságban ült és nagyokat vihogva beszélgetett Demi Lovato-val. Hirtelen csendült fel az a bizonyos zene amit minden amerikai diáknak illik ismerni. A Rock Mafia- The Bing bang című száma hirtelen robbant be és egy kis hagyományt is indított a tinik körében. Elméletileg ennél a zenénél kell odamenni ahhoz a személyhez akit szeretsz, titkon szeretsz és megcsókolni. A mi két kis emberünknek pedig itt lenne már az ideje bevallani féltve őrzött érzelmeiket.

Egyszer csak Demi kisasszony kerül az étkezőasztalra és körbekémlelve várja a férfit akinek talán bejön, esetleg szereti őt. Joe Jonas bátorsága is megérkezett, ügyesen ugrott fel az asztalra és csókolta meg. Talán a harmadik ember után egyszercsak Kylie jelent meg a fekete étkezőasztalon.
-Hé! Haver -bökte oldalba Niall Zayn-t, de igazából erre nem volt szüksége. Végignézte az egészet. Zayn barátunk valószínűleg az ital hatása miatt kezdett el közeledni az asztal előtt, majd ezt gyors léptekkel tette meg, hiszen gondolhatta másnak is szándékában áll megtenni azt a bizonyos csókot.
Hamar az asztalon találta magát, majd Kylie csillogó szemeibe nézhetett bele. Közelebb léptek egymáshoz. A kisasszonyunk tarkón ragadta Zayn-t ezzel egy erős lökést adott az első csók megtételéhez. A fiúnk kezei is hamar rátaláltak a lány derekára miközben egy forrónak mondható csókot váltottak egymás között.
Hallani lehetett ahogy Liam,Louis,Niall és Harry örülve kiabálnak nekik mikor már a csókuk egy jó ideje tartott.


Óvatosan távolodtak el egymástól miközben Kylie ajkába harapva várta a történéseket. Kezeiket összekulcsolták amikor Zayn megszólalt.
-Nem tudod mennyi ideje várok erre -suttogta úgy, hogy csak a lány hallja.
-Én is -nevetett a lány és egy újabb csókot kezdeményezett.


Kinek, hogy tetszett?:)

2 megjegyzés:

  1. Fantasztikus lett! Nagyon örülök, hogy a vége jól alakult. Furcsa volt ez a 6. tag, viszont ebbe a történetbe jól beleillett. És az is nagyon jól jött, hogy nem a saját szemszögükből lett írva, hanem egy különállóéból. Ez is egy jó pont. Főleg novelláknál. És ezek a költői kérdések is nagyon tetszettek! :)
    Tehetséges vagy. Többször is írhatnál ilyet.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:) Örülök, hogy tetszett és, hogy többször is látnál ilyet! Bár kicsit nehéz volt a harmadik személyi írás azért nekem is nagyon tetszett.:)

      Puszi

      Törlés